本日の様子

新規日誌8 >> 記事詳細

2019/11/20

Our school lunch

Tweet ThisSend to Facebook | by kanri

Seasoned rice with saury and shredded dry radishes, milk, simmered chicken
meatballs with liver inside, boiled cabbage tossed with dried flakes of Japanese
basil, Japanese broth that has tofu and tofu skin, and an Uiro (sweetened
steamed cake made of rice powder).

(秋刀魚と切り干し大根のご飯(アルファ化米)、牛乳、レバー入りつくね、キャベツのゆかり和え、
豆腐と湯葉のすまし汁、ういろう)

14:16 | 投票する | 投票数(0) | コメント(0)

新着情報

 
2年生 交通安全教室日誌05/01 09:52
離任式⑤日誌04/30 16:13
離任式④日誌04/30 16:11
離任式③日誌04/30 16:09
離任式②日誌04/30 16:05
離任式①日誌04/30 16:02
3年生 音楽科の授業日誌04/30 12:37
3年生 算数科の授業日誌04/30 12:32
5年生 家庭科の授業日誌04/26 11:27
1年生 算数科の授業日誌04/26 11:21
4年生 外国語活動の授業日誌04/26 11:16